JAUNUMI
PAR MUMS
«PAR MUMS
BIEDRĪBAS DARBĪBA
KALENDĀRS
VALDE
BIEDRI
FINANSES
STATŪTI
STARPTAUTISKĀ SADARBĪBA
GALERIJA
MĀJAS LAPAS VECĀ VERSIJA
KONTAKTI
IEPIRKUMI
PACIENTIEM UN TUVINIEKIEM
«PACIENTIEM UN TUVINIEKIEM
BUKLETI UN GRĀMATAS
VĒŽA VEIDI UN ĀRSTĒŠANA
BIEŽĀK UZDOTIE JAUTĀJUMI
«BIEŽĀK UZDOTIE JAUTĀJUMI
UZZINOT DIAGNOZI
AKTĪVĀ ĀRSTĒŠANA
PĒC AKTĪVĀS ĀRSTĒŠANAS
ĀRKĀRTAS SITUĀCIJA 2020- KO DARĪT?
COVID POTES. JAUTĀJUMI&ATBILDE
RAIDĪJUMI "Vēzis-atklāt, pieņemt, uzveikt"
«RAIDĪJUMI "Vēzis-atklāt, pieņemt, uzveikt"
KRŪTS VĒZIS
PROSTATAS VĒZIS
PLAUŠU VĒZIS
MELANOMA
KOLOREKTĀLAIS VĒZIS
LIMFOĪDIE AUDZĒJI
OLNĪCU UN DZEMDES KAKLA VĒZIS
ONKOLOĢISKO SLIMĪBU ĀRSTĒŠANA LATVIJĀ
AGRĪNĀS DIAGNOSTIKAS PROGRAMMAS
KĀ BŪT GUDRĀKIEM PAR VĒZI?
SOCIĀLIE JAUTĀJUMI,DARBS,INVALIDITĀTE
PSIHOSOCIĀLĀ REHABILITĀCIJA
ARĪ VĒLĪNĀ STADIJĀ VĒZI VAR ĀRSTĒT
ARĪ VĒLĪNĀ STADIJĀ VĒZI VAR ĀRSTĒT
VIDEO
«VIDEO
VELTĪJUMS VISĀM MĀMIŅĀM
PALĪDZĪBAS LĪNIJA
ĶĪMIJTERAPIJAS ABC
ĶĪMIJTERAPIJAS BLAKNES
SVARĪGI RAKSTI
UZMUNDRINOŠS VEBINĀRS LABĀKAM GARASTĀVOKLIM
REĢIONOS
«REĢIONOS
LIEPĀJA
«LIEPĀJA
Par nodaļu
Aktualitātes
VENTSPILS
«VENTSPILS
Par nodaļu
Akutalitātes
BAUSKA
«BAUSKA
Par nodaļu
Akutalitātes
JĒKABPILS
«JĒKABPILS
Par nodaļu
Akutalitātes
RĪGA
«RĪGA
Par nodaļu
Akutalitātes
Kā veidot reģionālo nodaļu?
VALMIERA
«VALMIERA
Par nodaļu
Aktualitātes
PSIHOSOCIĀLĀ REHABILITĀCIJA
«PSIHOSOCIĀLĀ REHABILITĀCIJA
„SPĒKA AVOTS”
PIETEIKŠANĀS
VIDEO
''SPĒKA AVOTS" PASNIEDZĒJU NODERĪGAS ATZIŅAS
«''SPĒKA AVOTS" PASNIEDZĒJU NODERĪGAS ATZIŅAS
MAIJA ROMAŠKO BURKEVICA
VIJA ENIŅA
RŪDOLFS CEŠEIKO
DACE BALTIŅA
DAIGA BARANOVSKA
ILZE LUTERE
ELITA KEIŠA
JANA DUHOVSKA
"SPĒKA AVOTS" PASNIEDZĒJU RĪTA VINGROŠANA
«"SPĒKA AVOTS" PASNIEDZĒJU RĪTA VINGROŠANA
RĪTA VINGROŠANA KOPĀ AR RŪDOLFU CEŠEIKO
RĪTA VINGROŠANA KOPĀ AR INĀRU POMERI
RĪTA VINGROŠANA KOPĀ AR SOLVITU SONJU ZEMĪTI
RĪTA VINGROŠANA KOPĀ AR MADARU UMLEJU
"SPĒKA AVOTS" 2020 VIDEO
«"SPĒKA AVOTS" 2020 VIDEO
DAŽĀDI VIDEO LABAM GARASTĀVOKLIM
Psihosociālās rehabilitācijas programma notika arī "Dūjās"
PROGRAMMAS 2021
PROJEKTI
«PROJEKTI
Ar zināšanām – vēzim NĒ!
«Ar zināšanām – vēzim NĒ!
Par projektu
Aktualitātes
Pludmales iekārtošana Dignājā
«Pludmales iekārtošana Dignājā
Par projektu
Aktualitātes
DIGNĀJAS MUIŽA
«DIGNĀJAS MUIŽA
Pludmales labiekārtošana 2018
Operācija "Dignāja" - kad mūsējie sadodas rokās!
Operācija "Dignāja"video
Dignājas muižas jaunumi
MENTORI
«MENTORI
Par kustību
Jaunumi
Mentoru apmācības 2021
Mentoru apmācību video 2021
ZIEDOT
«ZIEDOT
Ziedo tiešsaistē!
Nodokļu atvieglojumi
Ziedotāju tiesības
Datu drošība
Ziedojumu izlietojums
ZIEDO AR MOBILLY
STIPRIE STĀSTI
Ziemassvētku apsveikumi
LOC PSIHOEMOCIONĀLĀ ATBALSTA CENTRS

Ziedojiet tiešsaistē!

Sākums
Piesakies jaunumiem e-pastā

Izvēlne
LV | EN
Teksta izmērs: A | A | A

Kas ir ilgtspējīga mode?

uzmundrinošs vebinārs labākai dzīvei!

koncepta dizainere baiba ladiga kobayashi

Kustēties ar prieku!

Uzmundrinošs vebinārs 2.daļa

Fizisko atktivitāšu trenere Ināra Pomere

Kustēties ar prieku!

uzmundrinošs vebinārs 1.daļa

Fizisko aktivitāšu trenere Ināra Pomere

Kā ēst un nepārēsties? Viens no vebināriem sērijā:

uzmundrinošs vebinārs labākai dzīvei!

Uztura speciāliste Katrīna Spūle Aišpure.
Kā dažādām gaumēm gatavot majonēzi mājās?

Majonēze PARSTĀ
Sastāvdaļas:

* 3 olu dzeltenumi;
* ~ 1 tējkarote sinepes;
* Sāls pēc garšas;
* Mazliet cukura- pēc garšas;
* Citronu sula - ~ 1 citrons (galvenais- garša);
* ~ 150 ml olīveļla.
Svarīgi! Olīveļļai jābūt kvalitatīvai un svaigai. Ieteicams pirms izmantošanas pagaršot - vai nav rūgta, vai citādi negaršīga, kas liecinātu par derīguma termiņa beigšanos.

Pagatavošana:
Olu dzeltenumus ar sinepēm, sāli un nedaudz cukura saputo, pievieno citrina sulu un eļļu. Puto līdz majonēzei līdzīga konsistence. Lai labi garšo! 


Majonēze "Vieglā"
Lai sagatavotu "vieglu" majonēzi Lieldienu mielastam, nepieciešms:
* bezpiedevu jogurts;
* sinepes;
* garšvielas - ķiploks u.c., arī cukurs, ja vēlas.

Pagatavošana:
visu saputo un pievieno salātiem.
Majonēze "Vegānā"

Lai pagatavotu vegāno majonēzi, nepieciešami:
* turku zirņi ( vai pupiņas) konservētas bndžinā. Kopumā vajadzētu ~ 30 ml zirņu vaui pupiņu šķidruma (ūden);
* sinepes, mārrutki, ķiploki (u.c.garšvielas), sāls pēc garšas;
*~ 60 ml eļļas;
* ja nepieciešams, var pievienot nedaudz ūdens.
Visu saputo līzd majonēzi nepieciešamā konsistence!
Priecīgas Lieldienas!

Lieldienu PASHA

Pasha ir neatņemama Lieldienu maltītes un sagaidīšanas sastāvdaļa. Turpmāk Katrīnas recepte.
Sastāvdaļas:
* 400 gr.biezpiena;
* 100 ml vājpiens (būtu lieliski, ja būtu karsēts ar vaniļas pāksti);
* 150 ml bezpiedevu jogurts;
* stēvijas pulveris pēc garšas;
* 2 olas;
* želatīns pēc vajadzības.

Visu saputo, pievieno želatīnu (izkausētu), lej formā un liek atdzesēt

Labu apetīti!




Lapas karte | Kontakti| © 2021 DZĪVĪBAS KOKS. Visas tiesības aizsargātas. »